Display advertising

Geschikt voor branding- en sales campagne.
Display advertising wordt ook wel online bannering genoemd. Het inkopen van advertentieruimte met als doelstelling: creëren van brand-awareness en genereren van traffic in de breedte.
 
Geschikte doelstellingen voor Display advertising.
– Introductie nieuwe dienst of product
– Extra focus op een aanbieding
– Tijdelijke of blijvende focus op u merk of product
 
Door het efficiënt inzetten, managen en evalueren van Display advertising campagnes wordt het mogelijk om op effectieve wijze een groot publiek te bereiken.  Doordat alle uitingen van A tot Z gemeten kunnen worden is het mogelijk om de campagnes continue te verbeteren voor het behalen van het beste resultaat.
 
Hoe gaan wij te werk.
Samen met u definiëren we de doelstellingen en uw doelgroep. Vervolgens zorgt Comlinq internet marketing voor de juiste planning, inkoop en campagnemanagement.  Wij maken onderscheid tussen sales- en branding campagnes waardoor er voor beide doelstellingen een andere strategie gevolgd wordt. Tijdens de campagne heeft u wekelijks contact met uw campagnemanager die rapporteert en proactief ideeën voorstelt om uiteindelijk de campagne op uw doelstellingen te optimaliseren.  Nadat een campagne is afgelopen wordt deze geëvalueerd om te bekijken of de campagne heeft voldaan aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant.
 
Voordelen Display Advertising door Comlinq
– Prijsmodel gericht op doelstellingen
– Onafhankelijk advies
– Uitgebreide kennis en ervaring
– Bureau kortingen worden doorgegeven.
– Persoonlijke benadering
– Campagnes zijn volledig meetbaar
 
Display advertising kan voor elk bedrijf belangrijk zijn die wil investeren in merk, product/dienst en bezoekers. Geen capaciteit om zelf advertising campagnes te beheren of heeft u de kennis niet in huis?
 
Kies het juiste promotiemateriaal voor uw Display marketing campagne.
Bij het starten van een display marketing campagne is promotiemateriaal noodzakelijk. Het meest gebruikte promotiemateriaal betaat uit HTML5/statisch/XML banners. Door het inzetten van het juiste promotiemateriaal wordt het beste resultaat geboekt. Comlinq Internet Marketing kan u ondersteuning bieden in de realisatie van banners.
 
Banner design
Ons creatieve team ontwikkelt banners op basis van uw doelstellingen in verschillende types zoals Gif, (XML) HTML5 en statische banners en in verschillende formaten.  Meer informatie banner design.
 
Interesse in display advertising? Neem contact met ons op.
 

 

Contactgegevens

Voer Captcha code in