E-mail marketing

E-mail marketing is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Het is niet alleen stukken goedkoper dan direct mail of andere gedrukte boodschappen maar het is een uiterst doeltreffende en goed meetbare manier van reclame maken.
 
De eenvoud van e-mail vormt echter ook een gevaar. De praktijk leert dat je niet met een druk op de knop succes hebt met e-mail marketing. Het vereist een professionele benadering, waarbij kennis van direct mail alleen niet voldoende is. Ondanks het feit dat bepaalde direct mail-principes ook voor e-mail marketing van toepassing blijven, zult u merken dat e-mail een wezenlijk ander medium is dan direct mail met volstrekt nieuwe aspecten. Om succes te oogsten, zal elk bedrijf zelf kennis en ervaring moeten opdoen met e-mail marketing.
 
Comlinq is gespecialiseerd in het uitvoeren van e-mail marketing campagnes voor de B-C en B-B markt . Wij zorgen bij de uitvoer van uw campagne voor een optimaal bereik van uw boodschap binnen uw potentiële klantenkring. Of het nu gaat om de werving van nieuwe klanten, of het aanzetten tot website- of winkelbezoek.
 
Gezien de techniek waarmee de nieuwsbrieven worden verstuurd van groot belang is  gebruikt Comlinq Internet Marketing de e-mail marketing systemen van Mailchimp  en Your Mailing List Provider. Beide aanbieders bieden een professioneel mailing systeem waarmee webbased nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden. Het mailing systeem van  zowel Mailchimp als Your Mailing List Provider voldoen aan alle eisen voor het versturen van professionele nieuwsbrieven. Alle nieuwsbrieven zijn volledig te meten als het gaat om aflever ratio, open ratio en clickratio. I.c.m. statistieken uit Google Analytics kan deze informatie  gebruikt worden om de nieuwsbrief te optimaliseren.
 
Geïnteresseerd in een E-mail marketing? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Voer Captcha code in