Of je nu een eigen webshop hebt of je bent online marketeer je hebt altijd je mobiel bij je. Hoe makkelijk is het dan als je ook via je mobiel direct inzicht krijgt in de resultaten van Google Analytics en Google Adwords. De onderstaande apps zijn ook te gebruiken op Tablets.

Google Analytics.
Hoe fijn is het als je vanaf je mobiel direct inzicht hebt in het aantal bezoekers, conversies en omzet in een bepaalde periode. Of wat levert nu de Google Adwords of Facebook campagne op die je net deze week live hebt staan als actie. Op vakantie, ook dan heb je direct inzicht!

Er zijn veel verschillende apps maar hieronder een aantal die wij zelf gebruiken of getest hebben.

Google Analytics voor Android
gAnalytics voor Android
Google Analytics voor ios (iPhone/iPad)

Google Adwords
Vanaf je mobiel direct inzicht in de resultaten van Google Adwords. Hoeveel kliks, gemiddelde positie maar nog belangrijke wat zijn de kosten die uitgegeven zijn in een bepaalde periode. Maar ook of je nog voldoende dagbudget hebt voor een Campagne, hoe vaak komt het voor dat in de avond het budget op is. Voorkom dat je in de avond niet meer zichtbaar bent want dat scheelt zowel conversies als omzet. Via deze apps is het direct mogelijk om aanpassingen door te voeren binnen je Google Adwords account.

Ook voor Google Adwords zijn er verschillende apps die interessant zijn.

Google Adwords voor ios (iPhone/iPad)
Google Adwords voor Android