Affiliate marketing

Affiliate marketing is een effectieve manier om uw online doelstellingen te realiseren.
 
Doormiddel van het inzetten van promotiemateriaal zoals o.a. banners, links en XML feeds op gekwalificeerde websites vergroot u uw bereik binnen de juiste doelgroep. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u meer bezoekers, leads of verkopen realiseren.
 
Affiliate marketing werkt op basis van een “performance based” (CPS/CPL) vergoedingsmodel. Hierdoor zijn de kosten in vergelijking tot cost per click (CPC) en cost per mile (CPM) campagnes erg gunstig en betaalt de adverteerder uitsluitend voor gegenereerde verkopen of leads. Hierdoor kiezen veel bedrijven om Affiliate marketing als een strategisch onderdeel op te nemen in de online marketing mix.
 
Het beheren van een affiliate programma vereist wel tijd, aandacht en expertise. Daarom biedt Comlinq een actief programma waarmee we affiliate programma’s opzetten en actief beheren.
 
Beheer door Comlinq Internet Marketing houdt in:
 
– Netwerk selectie en contracten
– Opzetten campagne structuur
– Technische ondersteuning
– Beloningstructuur publishers en netwerken
– Realisatieen beheer van promotie materiaal
– Relatiebeheer met netwerken en publishers
– Concept en uitzetten van acties
– Controle leads/conversies i.s.m. klant
– Opmaken van conversie rapportage

 
Comlinq Internet Marketing adviseert welke affiliate netwerk het beste aansluit bij uw doelstellingen.
Comlinq fungeert als intermediair tussen adverteerder en de affiliate netwerken en adviseert u over het inzetten en optimaliseren van affiliate marketing. Wij werken samen met de volgende affiliate netwerken in zowel Nederland, België en Duitsland.
 
 
affili daisycon paxz tradetracker
 
 
Kies het juiste promotiemateriaal voor uw Affiliate marketing campagne.
Bij het starten van een affiliate marketing campagne is promotiemateriaal noodzakelijk. Het meest gebruikte promotiemateriaal betaat uit HTML5/statisch/XML banners, product XML/CSV feeds en tekst links. Door het inzetten van het juiste promotiemateriaal wordt het beste resultaat geboekt. Comlinq Internet Marketing kan u ondersteuning bieden in de realisatie van banners en XML feeds.
 
Banner design
Ons creatieve team ontwikkelt banners op basis van uw doelstellingen in verschillende types zoals Gif, (XML) HTML5 en statische banners en in verschillende formaten.  Meer informatie banner design.
 
Productfeed realisatie
Doormiddel van een productfeed wordt het mogelijk voor de adverteerder om grote hoeveelheden up-to-date specifieke informatie zoals product informatie en prijzen aan te bieden aan de publishers. De publishers kunnen de productfeed koppelen aan de eigen database waardoor deze informatiie zichtbaar wordt op de website van de publisher. Comlinq kan van uw productdatabase een productfeed maken in XML vorm die aan de eisen van de affiliate netwerken voldoen. Hierdoor kunt u snel een productfeed inzetten voor het beste reultaat van uw campagne.
 
Interesse in affiliate marketing? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Voer Captcha code in