Bereik de juiste doelgroep op Social media!

Social media advertising is een effectieve manier van adverteren binnen Social media kanalen zoals
o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, en Pinterest. Het biedt de mogelijkheid om doelgericht advertenties weer te geven. Zorg ervoor dat uw doelgroep uw bedrijf of merk leuk, interessant of spannend vind.

Via social media werkt u aan de band met uw (potentiële) klant. De juiste strategie is afhankelijk van de doelstelling die u wilt bereiken. U kunt bijvoorbeeld advertenties inzetten om uw naamsbekendheid te vergroten, meer websitebezoekers te krijgen of voor de verkoop van producten. Er is veel bruikbare data, waardoor het mogelijk wordt om gericht te adverteren op (o.a.) interesses, gedrag en demografische gegevens. Deze data in combinatie met een groot bereik en/of lokale mogelijkheden maakt social advertising een interessant en waardevol advertentie middel.

Meer dan 90% van de mensen zit tegenwoordig op social media. Grote kans dat u vandaag al eens op Instagram of Linkedin hebt gekeken. Maar hoe kunt u nu social advertising inzetten voor uw onderneming en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, wijzigingen en mogelijkheden rondom social media advertising?

De inzet van social media advertising campagnes zijn gericht op engagement voor uw doelgroep, met als primair doel verhogen merkbekendheid en realiseren van conversies/Leads.

Doelen van social media campagnes:

  • Realiseren van relevant bereik
  • Verhogen merkbekendheid
  • Vergroten van het aantal volgers 
  • Engagement en betrokkenheid
  • Het realiseren van leads, & sales

Wilt u starten met Social advertising? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Social advertising.

 

Onze diensten