Haal met creatieve uitingen het maximale rendement uit uw online campagnes.

Creatieve uitingen zoals display banners en webshops design zorgen voor de juiste beleving, verhogen van uw naamsbekendheid en zorgt voor een onderscheidend vermogen met uw concurrenten.

Display banners

Display banners zijn zeer geschikt om in te zetten voor online marketingkanalen zoals Affiliate marketing en Display advertising. Banners zijn dan ook nog steeds een populaire creatieve manier
om uw naamsbekendheid te vergroten en verkeer te realiseren. Binnen uw huisstijl zoeken wij de grenzen op om verfrissende oplossingen te vinden waarbij de boodschap wordt versterkt.  Comlinq ontwikkeld banner reeksen in meerdere formaten en typen (statisch/animated) met dezelfde uitstraling die gebruikt kunnen worden binnen verschillende online marketingkanalen.

Een standaardbanner reeks bestaat uit de volgende formaten:

  • Banner van 120 x 600 pixels (Skyscraper)
  • Banner van 160 x 600 pixels (Wide Skyscraper)
  • Banner van 234 x 60pixels (Half banner)
  • Banner van 300 x 250 pixels (Medium rectangle)
  • Banner van 320 x 50 pixels (Mobile)
  • Banner van 320 x 100 pixels (Large mobile)
  • Banner van 336 x 280 pixels (Large rectangle)
  • Banner van 468 x 60 pixels (Main banner)
  • Banner van 728 x 90 pixels (Leaderboard)

Naast de meest gebruikte formaten kunnen wij  ook banners ontwikkelen met een afwijkende maat.
Heeft u een banner nodig met een afwijkende maat laat het ons weten.

Hoe gaan wij te werk.
Samen met u definiëren we de doelstellingen en uw doelgroep. Wij maken onderscheid tussen sales- en branding campagnes, externe plaatsing en interne plaatsing op uw webshop. Nadat we alle informatie hebben starten wij met een eerste opzet van een banner.  Indien er wijizingen nodig zijn zullen deze worden verwerkt.  Zodra de opzet is goedgekeurd worden alle bannerformaten gemaakt en wordt de bannerreeks opgeleverd aan de klant.

Webshop/Website Design

Het uiteindelijke doel van een webshop ontwerp is: verkopen. De mogelijkheden zijn daarentegen onbegrensd. De eerste stap in ons proces bestaat uit het samen verzamelen van informatie over uw organisatie, product en/of dienst en uw doelgroep. Door samen zorgvuldig afwegingen te maken komen we tot de beste strategie.

Een webshop ontwerpen moet op de eerste plaats goed aansluiten bij uw doelgroep. De bezoeker is veeleisend en wil meteen vinden waar die naar op zoek is. Hiervoor is een goede UX design, opbouw en structurering van belang. Daarnaast is het doorslaggevend dat een webshop een betrouwbare, moderne indruk maakt. Onze focus ligt daarom op het bouwen van professionele, zakelijke webshops. Optimaal ingericht voor commerciële doeleinden.

Functionele vormgeving + Wireframes
Nadat de doelstelling en bijbehorende vereisten zijn uitgewerkt, wordt een start gemaakt met het eerste concept. Deze bestaat uit het functioneel ontwerp van de webshop. Door middel van deze schets worden de functionaliteiten in beeld gebracht. Doordat wij ontwikkelen in de platformen Magento en Woocommerce geldt dat een groot deel van de functionaliteiten al vast zal liggen.

Met behulp van wireframes wordt het functioneel ontwero vervolgens omgezet naar een ontwerp. Het gaat dus om een vormgeving van de inhoudelijke lay-out.

Grafisch ontwerp
Op basis van het functioneel ontwerp wordt er een grafisch ontwerp gemaakt van de webshop. Dit bestaat uit verschillende pagina’s zoals o.a. de hompage, categoriepagina en productpagina  Door middel van dit design komt de uiterlijke vormgeving tot stand. Deze vormgeving zien wij als de etalage van een webshop.

Template / Design.
Na afronding en goedkeuring van beide ontwerpen, wordt het grafisch ontwerp omgezet naar een technische template welke geïmplementeerd kan worden in het gekozen platform Magento of Woocommerce.

Interesse in een webshop of website design ?

Een webshop laten maken of vernieuwen? Of je hebt het idee dat je meer conversies kunt halen. We geven je graag advies over hoe je de webshop optimaal kunt inrichten.  Heb je geen webshop maar wil je een website waarbij je leads genereerd of wil je een website laten ontwikkelen naam dan contact met ons op.