Van idee naar digitale strategie

Heeft u een goed, uniek of interessant idee of zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om uw online business te laten groeien? Wij helpen u graag om dit om te zetten naar een operationele digitale strategie. Een digitale strategie opstellen is de eerste stap naar digitaal succes.

Wat is een digitale strategie?

Digitale strategie bestaat uit een aantal kernaspecten:

  • De doelen van de organisatie in digitale KPI’s.
  • De online marketing kanalen welke nodig zijn om de doelen te verwezenlijken.
  • Welke digitale tools en processen zijn er intern en extern nodig.
  • Verantwoordelijkheden Intern/extern
  • Planning 

We zijn van aanpakken
Geen lange trajecten en sessies of dikke rapporten, maar gewoon koppen bij elkaar en aan de slag. U hebt kennis van uw organisatie, product en/of dienst, wij kennis van  Digitale marketing en Webdevelopment, de 2 belangrijke pijlers voor online succes.  Doormiddel van een sessie samen met u, bespreken we deze informatie en stellen we een operationele digitale strategie op. Aan de hand van uw wensen en onze kennis geven we ook direct advies welke online marketing kanalen geschikt zijn voor op korte en lange termijn.  

Blijven sturen
De bovenstaande processen worden stap-voor-stap doorgenomen zodat er een duidelijke focus is. Deze focus helpt met het behalen van afgestemde doelstellingen. Het helpt ons bovendien scherp te blijven op de performance van de digitale kanalen en het bijsturen en het eventueel uitbreiden van andere digitale kanalen.

Naast de inzet van de digitale marketing kanalen denken wij ook mee  over het optimaliseren van de website/webshop. Denk hierbij aan o.a. conversie optimalisatie, content optimalisatie, usability en design. 

Ook een leuk idee of groeiwensen?
Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om te brainstormen.