Zoekmachine adverteren (SEA)

Gericht adverteren om uw doelgroep te bereiken. Adverteren via Google Adwords is zeer effectief!
Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat u snel vindbaar bent en biedt u gegarandeerd een goede prominente positie in de gesponsorde links van de zoekmachines. U kunt hierdoor snel kwalitatieve bezoekers naar uw website krijgen. Daarnaast levert deze manier van adverteren een direct resultaat op en uw campagne is direct meetbaar.
 
Zoekmachine adverteren kan voor zowel kort lopende als langlopende campagnes ingezet worden. Korte termijn campagnes kunnen voor een bepaalde periode of tijdens de introductie van een nieuw product een verhoging in het aantal bezoekers teweeg brengen. Bovendien kunnen ze de zichtbaarheid in de zoekresultaten direct doen toenemen.
 
Langere termijn campagnes kunnen gericht zijn op het opvullen van een visibility gap als uw site bij bepaalde keywords niet voldoende prominent aanwezig is in de ‘natuurlijke’ zoekresultaten. Of U kunt er ook voor kiezen om voor de lange termijn te investeren in keywords die al goede zichtbaarheid opleveren binnen de natuurlijke zoekresultaten en zich puur richten op conversie.
 
Waarom zoekmachine adverteren via Comlinq?google-adwords
– Actief campagnebeheer door ervaren professionals
– Totale controle over het budget en biedingen
– Volledige transparante data en toegang tot de campagnes
– Comlinq is een sparringpartner op strategisch en operationeel niveau
– Maandelijkse rapportages met analyses en aanbevelingen om de ROI te verbeteren
 
Wij wenden al onze creativiteit aan om een efficiënte combinatie van advertentieteksten en zoektermen uit te werken. Campagnes worden voortdurend geoptimaliseerd door succesvolle zoektermen uit te breiden en de verdeling van het budget te toetsen aan het succesratio. Op deze manier kunnen wij gedegen zoekmachine marketing campagnes opzetten op maat van elke klant en elk budget.
 
Zoekmachine adverteren uitbesteden? Neem contact met ons op.
 

 

 

Contactgegevens

Voer Captcha code in