Magento ontwikkeling

Magento nummer 1 open source e-commerce platform. Door het grote aanbod van functionaliteiten en de grote flexibiliteit.
Magento is het snelst groeiende open source e-commerce platform van dit moment. De software is zeer flexibel en uitermate geschikt voor ambitieuze, innovatieve ondernemingen die met een laagdrempelig maar professioneel product willen werken. Het pakket is gebaseerd op best practices in de online verkoop van de afgelopen jaren en wordt gebruikt door onder meer Nespresso en Naf Naf.
 
Comlinq ontwikkeld zowel in Magento 1 als in Magento 2.
 
Comlinq Internet Marketing biedt professionele Magento webshops aan met een eigen design tegen een vaste betaalbare prijs. U heeft al een complete Magento webwinkel vanaf € 4250,-.
 
Bekijk onze basis pakketten.
 
De voordelen van open source met de kwaliteit van maatwerk
Magento is een open source softwarepakket. Een actieve community van 100.000 gebruikers, ontwikkelaars en partners bouwt gezamenlijk aan de doorontwikkeling van het platform. Het pakket is open en daardoor volledig flexibel in te richten.
 
Flexibiliteit tegen lage kosten
Het Magento e-commerce platform combineert de flexibiliteit van open source technologie met een scala aan state of the art functionaliteiten. Magento intuïtieve beheersysteem bevat krachtige mogelijkheden voor o.a. marketing, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en catalogusbeheer
 
Magento Modules
Magento is niet voor niets het nummer 1 Open Source E-commerce platform, dit is mede dankzij de grote community eromheen. Standaard is Magento een uitgebreid e-commerce pakket, dit komt doordat het beschikt over een groot scala aan functionaliteiten die standaard in Magento inbegrepen zijn. Doormiddel van Magento modules kan de webshop uitgebreid worden naar specifieke wensen van de klant. Magento modules zijn professioneel en zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat uw conversies binnen uw winkel omhoog gaan. Onze consultants vertellen u graag meer over de in’s en out’s van het inzetten van Magento Modules.
 
Magento Functionaliteiten
Magento biedt alles om professioneel uw webshops te exploiteren, met alle denkbare professionele mogelijkheden.
Een Magento webshop heeft een groot aantal voordelen en functionaliteiten waaronder:
 
– Zoekmachine optimalisatiemagento-limburg-ma
– Marketing promotion & tools
– Catalogus beheer
– Site Management
– Order management
– Klantenservice
– Verschillende betalingsmogelijkheden
– Verschillende verzendmogelijkheden
– Analytics en reporting
– Sterke interne zoekmachine
– Klantenbeheer
– en nog veel meer…
 
Geïnteresseerd in een Magento Webshop? Neem contact met ons op.

Onze Magento pakkettenComlinq Internet Marketing biedt u een professioneel en zeer compleet Magento webwinkel aan.
Prijzen zijn vanaf en kunnen afwijken als er additionele wensen zijn.

Contactgegevens

Voer Captcha code in